Om Linda

Det är jag som är Linda Brodin och jag står bakom Linda’s Crafting, och finns här som blogg, på Instagram (@lindas_crafting) och som tryckt tidning – Linda’s Crafting Magazine.

Jag har även webshopen Garnityr, där jag säljer garn, stickor, tillbehör, mönster av egen design, samt tidningen.

Lite då och då håller jag KAL’s, Knit-ALongs eller Krokalongs. Om du inte vill missa nästa tillfälle, så rekommenderar jag att du prenumererar på bloggen, anmäl dig här till höger. Mönster finns alltid att köpa i webshopen efter avslutad KAL.

Vem är då jag?

Jo, en kanske överdrivet kreativ människa som tycker mycket olika hantverk är roligt. Jag har provat skinnsömnad, tenntrådsbroderi, knyppling, korsstygn, sytt kläder, målat, tecknat, snickrat, etc. Redan som barn tröttnade jag på att följa mönster, de virkade dukarna blev snarare skålar och jag freestylade hellre. Numer skriver jag ner mina mönster och en del av er verkar gilla det jag gör och det är så kul!

Mina mönster finns i webshopen >

Efter restaurangskola på gymnasiet har jag varvat jobb på caféer och kök med olika utbildningar som webdesign, konstskola och sedan högskola inom IT, Medier & Design.

2011-2018 jobbade jag på Järbo Garn, där jag anställdes som webbansvarig. Men garnet förtrollade mig och stickandet tog fart på allvar. Till slut var jag tvungen att bryta upp och gå min egen väg, som jag alltid gör.

Nu har jag landat i min webshop, mönsterdesign och min egna tidning, samt frilansar inom web och trycksaksframställning. Kika gärna in i min portfolio >

Men jag är fortfarande nyfiken och vill utforska nya områden inom hantverk, t.ex. silversmide och drejning.

Är du också nyfiken av dig? Berätta gärna med en kommentar! Och om du vill lära dig något nytt kan jag tipsa om min Krokningsskola >


Reklam genom annonslänkar för Nextory och Pen Store: